Teka Teki

Jawapan untuk soalan Teka-Teki bulan Oktober telah disiarkan. Klik sini untuk melihatnya.

 

Soalan Bulan Ini:
Apa benda yang hitam masa kecik dan putih bila besar?
Masukkan jawapan anda serta sebab anda memilih jawapan tersebut di dalam ruangan berikut dan klik butang hantar. Jawapan kepada teka-teki ini akan disiarkan pada 1 November 2002
Nama
Emel
Jawapan Anda

Jawapan Yang Diterima Setakat Ini:

Nama:
Dwan
Emel:
ridwan@maxis.net.my
Jawapan:
Ayam kot. Kalau ayam tu disuntik ngan warna hitam masa dalam telur. Bila besar mesti jadi putih balik (ayam betina ler tuh). Hehehe.
Date:
02 Oct 2002

Nama:
bruce
Emel:
my7871@hotmail.com
Jawapan:
entah ler...rasa-rasa Taik cicak...ahaks!
Date:
02 Oct 2002

Nama:
balan
Emel:
balan@renong.com.my
Jawapan:
biji kekabu kot (cotton)
Date:
03 Oct 2002

Nama:
IMRAN
Emel:
yrhah@yahoo.com
Jawapan:
TAHNIAH JAWAPAN IMRAN ADALAH BETUL !!! rose.gif (186 bytes)
Date:
04 Oct 2002

Nama:
saya
Emel:
jejakahebat@sailormoon.com
Jawapan:
aku rasa ler....konet atau kote atau pelir atau lebih standart lagi zakar.....ye ler-masa kecik hitam coz kecik lagi kan, apabila besar dia putih coz kulit dia semakin berkembang-tentu jadik putih...eieieieieieiei
Date:
09 Oct 2002

Nama:
gay boy
Emel:
-
Jawapan:
ape ler ko....putih tu kote...hitam tu dubur/pantat
Date:
15 Oct 2002

Nama:
redzwan
Emel:
sejatie_abadie@hotmail.com
Jawapan:
apa tue yek.. lupalah plak tadi ingat... heheheh
Date:
12 Nov 2002

Nama:
Jeff
Emel:
mafiakota@yahoo.com
Jawapan:
Micheal Jeckson..hehehhee
Date:
27 Nov 2002

Nama:
Syamim
Emel:
toughmen_kasanova@yahoo.com
Jawapan:
Aper lah pintar@cerdik@pandai@cerdas@bertanggungjawab@hebat@handsome@berwibawa@kacak@sasa@baik@makan@komputer@buruk sangat kau nih ? mesti lah jawapannyer kucing.. sebab.. kucingkan suka makan ikan.. lepastu mesti lah dia tercekik , lepas tuh mesti dia pegi kelinik lepas tu mesti lah dia kena makan ubat lepas tu mesti lah dia kena bedah lepas tu dia mati.. mesti dia hitam sebab reput kan ? eh apa aku merapu nih.. hehehehheehehehe
Date:
11 Dec 2002

Nama:
wan
Emel:
Jawapan:
michael jackson..sbb masa dia kecik dia berkulit hitam..pastu bila dia besar dia buat plastic surgery putihkan kulit dia...betul tak Lan cayang ehehe
Date:
11 Dec 2002

Nama:
Emel:
Jawapan:
Date:
31 Dec 2002

Nama:
Emel:
Jawapan:
Date:
31 Dec 2002

Nama:
azrul
Emel:
hard_rock72@hotmail.com
Jawapan:
orang...michael jackson.....sbb dia nak jadik mat saleh...walaupun asalnyer negro...heheh...bole la kan...jawapan tui...malas nak pikir lebih2 la....
Date:
02 Jan 2003

Nama:
illano
Emel:
illano88@hotmail.com
Jawapan:
michael Jackson
Date:
03 Jan 2003

Nama:
a.j here
Emel:
jimmi92@hotmail.com
Jawapan:
machel jackson
Date:
21 Jan 2003

Nama:
a.j here
Emel:
jimmi92@hotmail.com
Jawapan:
machel jackson
Date:
21 Jan 2003

Nama:
otong
Emel:
jimmyeatrice@hotmail.com
Jawapan:
bewak kot....
Date:
14 Feb 2003

Nama:
alcatel
Emel:
darklighter83@yahoo.com
Jawapan:
micheal jackson
Date:
13 Apr 2003

Nama:
Shahrizan
Emel:
shahtiger2001
Jawapan:
Micheal Jackson
Date:
26 Jul 2004